Panzanella necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Dacă aveți frunze de busuioc, pătrunjel, bucăți de o zi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este remarcabil. Încercați Panzanella, La Panzanella, și Panzanella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare de sticlă sau plastic, amestecați pâinea, roșiile, usturoiul, ardeiul gras, busuiocul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Busuioc
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
În recipientul bine acoperit, agitați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Se toarnă peste amestecul de pâine; aruncați ușor până când pâinea este acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
4
Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră până când pâinea este înmuiată și aromele sunt amestecate, dar nu mai mult de 8 ore. Aruncați înainte de servire.