Panzanella

Panzanella
Rețeta Panzanellan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.29 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 72 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat grosier, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Panzanella, La Panzanella, și Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați primele 6 ingrediente într-un castron; condimentează cu sare și piper; lasa sa stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți 1 lingură de lichid din amestec peste pâine; se fierbe fiecare parte până devine aurie; se acoperă cu 2 linguri de amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PâinePâine
3
Se ornează cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
4
Auto

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista