Pansy Rubarbă Galettes
Pansy rubarbă Galettes ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 323 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, zahăr panseluță, cruste standard de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Afine Rubarbă Baby Galettes, Galete De Brânză Cremă De Rubarbă De Afine, și Galete de rubarbă de căpșuni cu înghețată Vanillan de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare nereactiv, aruncați împreună rubarba, zahărul, amidonul de porumb, sarea, nucșoara și jumătate din petalele de panseluță.
Rulați rundele de aluat până când sunt subțiri și au aproximativ 6 inci în diametru.
Așezați-le pe foi de copt la aproximativ 2 inci distanță.
Strângeți aproximativ o jumătate de cană din amestecul de rubarbă în centrul fiecărei runde. Adunați aluatul în jurul umpluturii, ciupind marginile, dar lăsând centrul deschis.
Coaceți galetele timp de 30 de minute sau până când crusta devine maro auriu intens și umplutura este moale și moale.
Presărați deasupra petalele de panseluță rămase.
Se servește cald, stropit cu sirop de panseluță, dacă se dorește.