Pansament sau umplutură de stridii

Pansamentul sau umplutura de stridii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Un amestec de ceapă, pătrunjel, condimente de păsări de curte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sos de pâine de porumb și stridii din sud (umplutură), Sos de stridii, umplutură, caserolă sau umplutură pentru scoici Patti, și Umplutură De Stridii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o farfurie cu caserolă de 2 litri.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați țelina și ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă firimiturile de pâine și pătrunjelul și se scoate de pe foc.
Adăugați stridiile și ouăle și condimentați cu sare, piper, condimente de pasăre și cimbru. Amestecați suficient lichid din stridii pentru a umezi și amesteca totul bine.
Transferați în vasul cu caserole.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară este prăjită și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 45 de minute.