Pansament Portocaliu-Fenicul

Pansament Portocaliu-Fenicul
Orange-fenicul Dressing ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 5 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 127 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, suc de lămâie, bec de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de salată și fenicul cu sos de portocale și muștar, Salată de fenicul ras și mere verzi cu sos de portocale și salată de Ricotta, și Creveți cu unt de portocale și salată de fenicul și portocale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie nereactivă, prăjiți semințele de fenicul la foc moderat, agitând tigaia, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați sucul de portocale, feniculul feliat și șofranul și dați la fiert. Coborâți focul la moderat și fierbeți până când sucul s-a redus la 1 cană, aproximativ 20 de minute. Strecurați sucul într-un castron, apăsând pe feniculul gătit; rezervați feniculul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
șofranșofran
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți sucul în cratiță și aduceți la foc mic la foc moderat. Într-un castron mic, amestecați săgeata cu 2 linguri de apă, apoi amestecați în suc și gătiți până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se ia de pe foc, se amestecă feniculul fiert și se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește. Se strecoară amestecul într-un castron mediu și se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie și muștarul. Condimentează pansamentul cu sare și piper alb. Se amestecă busuiocul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți înainte: pansamentul poate fi refrigerat, acoperit, timp de până la 3 zile.
1
Se servește cu rucola, mesclun, spanac crud, salată de varză sau salată de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
MesclunMesclun
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Note: o lingură: calorii 29 kcal, Proteine .3 gm, carbohidrați 4 gm, Colesterol 0, grăsimi totale 4 gm, grăsimi saturate .2 mg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista