Pansament neo-clasic de Ziua Recunoștinței cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg

Pansament neo-clasic de Ziua Recunoștinței cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg
Neoclasic sos de Ziua Recunostintei cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg este un vegetarian felul principal. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 3161 calorii, 83g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, salvie de frunze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui marocan picant cu caise și prune uscate (cu conținut scăzut de grăsimi), Cartofi dulci la cuptor cu caise și prune uscate, și Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și rezervați un capac, așa cum ați face pregătitor pentru sculptarea unui jack-O'-lantern. Scoateți toate semințele și fibrele. Puneți un centimetru sau doi de apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați dovleacul, tăiat cu fața în jos, în apă, capacul încastrat lângă el. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți bine și echipați timp de 10 până la 15 minute pentru a găti ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească. Când se răcește, scoateți din oală. Deoarece dovleacul va fi mâncat cu umplutura, îmi place să condimentez interiorul cu sare, piper, puțin tamari, Pickapeppa și zahăr brun, frecându-l în carnea interioară expusă după aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
TamariTamari
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Așezați caisele și prunele într-un castron mic, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți sucul de mere într-o cratiță mică la foc mare și dați la fiert. Turnați imediat sucul peste fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Lăsați să stea cel puțin 2 ore, dar peste noapte sau cu o zi sau două în avans este bine.
7
Scurgeți fructele uscate, rezervând atât fructele, cât și lichidul de înmuiere. Tăiați gros fructele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. f, apoi reduceți la 200 buc. F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Așezați un suport de sârmă pe o foaie de copt și așezați un singur strat de felii de pâine pe suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace, încet, întorcându-se o dată, până când pâinea este tare, crocantă și uscată până la capăt, dar nu se rumeneste. Acesta este un proces destul de lent — ar putea dura 45 până la 60 de minute, dar setați cronometrul la intervale de 20 de minute pentru a vă reaminti să verificați. Fie trebuie să faceți 2 foi de pâine (caz în care, inversați pozițiile lor în cuptor la jumătatea drumului), fie repetați din nou procesul de prăjire până când toată pâinea este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
11
Scoateți pâinea uscată din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Zdrobiți grosolan pâinea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Adăugați ceapa și țelina cu frunze și aruncați pentru a combina. Măsurați Salvia (începând cu cantitatea mai mică) în mâini și frecați frunzele înainte și înapoi în palme până se sfărâmă (aceasta eliberează uleiurile esențiale volatile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
14
Adăugați salvie la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Se toarnă untul topit peste amestec și se aruncă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
16
Adăugați fructele uscate înmuiate și aruncați din nou. Pansamentul ar trebui să fie încă uscat. Începeți să adăugați lichidul, o combinație de stoc de legume și lichidul rezervat de înmuiere a fructelor. Folosiți mai mult stoc decât suc și folosiți suficient pentru a umezi pansamentul fără a-l uda. Continuați să aruncați, adăugând stoc după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fructe UscateFructe Uscate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
17
Adăugați tamari, începând cu aproximativ 1 lingură. Gustați pentru sare și adăugați-l și mult piper după gust. Mai multă înțelepciune, poate? Acesta este și punctul în care puteți adăuga și puțin busuioc uscat și oregano, dacă doriți. Umplutura poate fi preparată până în acest moment și depozitată, acoperită și refrigerată, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
TamariTamari
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
18
În ziua în care intenționați să umpleți dovleacul, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
19
Dacă nu folosiți antiaderent, pulverizați un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui dovleacul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
20
Umpleți pansamentul în cavitatea dovleacului pregătit, topping cu capacul dovleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
21
Așezați dovleacul umplut în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
22
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până când dovleacul este ușor maro și arată puțin prăbușit în sine sau, așa cum spune Ned, ca o ducesă Europeană Plinuță, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
23
Se servește întreg, la masă.
1
* Dacă nu aveți timp să vă faceți propriul stoc de legume, Dragonwagon recomandă stocul de legume întunecate de la Kitchen Basics. Ambalate sau de casă, aceste stocuri sunt cu siguranță mai sănătoase decât stocurile de carne, dar, așa cum notează Dragonwagon în vegetarian pasionat, un stoc de legume de înaltă calitate nu sacrifică aroma: "este un stoc bun care stă la baza sosurilor lucioase, picante, dulci sau fierbinți care transformă tofu, tempeh și seitan de la elementele de bază simple la mâncăruri cu adevărat satisfăcătoare, care vorbesc convingător despre abundență, nu privare sau blândețe de dragul sănătății."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
SeitanSeitan
TempehTempeh
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Retipărit cu permisiunea pasionat Vegetarian de Crescent Dragonwagon 2002workman Publishing Company, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista