Pansament neo-clasic de Ziua Recunoștinței cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg

Pansament neo-clasic de Ziua Recunoștinței cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg
Neoclasic sos de Ziua Recunostintei cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg este un vegetarian felul principal. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 3161 calorii, 83g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, salvie de frunze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui marocan picant cu caise și prune uscate (cu conținut scăzut de grăsimi), Cartofi dulci la cuptor cu caise și prune uscate, și Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și rezervați un capac, așa cum ați face pregătitor pentru sculptarea unui jack-O'-lantern. Scoateți toate semințele și fibrele. Puneți un centimetru sau doi de apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Așezați dovleacul, tăiat cu fața în jos, în apă, capacul încastrat lângă el. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți bine și echipați timp de 10 până la 15 minute pentru a găti ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească. Când se răcește, scoateți din oală. Deoarece dovleacul va fi mâncat cu umplutura, îmi place să condimentez interiorul cu sare, piper, puțin tamari, Pickapeppa și zahăr brun, frecându-l în carnea interioară expusă după aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
TamariTamari
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Așezați caisele și prunele într-un castron mic, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți sucul de mere într-o cratiță mică la foc mare și dați la fiert. Turnați imediat sucul peste fructele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Lăsați să stea cel puțin 2 ore, dar peste noapte sau cu o zi sau două în avans este bine.
7
Scurgeți fructele uscate, rezervând atât fructele, cât și lichidul de înmuiere. Tăiați gros fructele și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. f, apoi reduceți la 200 buc. F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați un suport de sârmă pe o foaie de copt și așezați un singur strat de felii de pâine pe suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace, încet, întorcându-se o dată, până când pâinea este tare, crocantă și uscată până la capăt, dar nu se rumeneste. Acesta este un proces destul de lent — ar putea dura 45 până la 60 de minute, dar setați cronometrul la intervale de 20 de minute pentru a vă reaminti să verificați. Fie trebuie să faceți 2 foi de pâine (caz în care, inversați pozițiile lor în cuptor la jumătatea drumului), fie repetați din nou procesul de prăjire până când toată pâinea este pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
11
Scoateți pâinea uscată din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Zdrobiți grosolan pâinea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați ceapa și țelina cu frunze și aruncați pentru a combina. Măsurați Salvia (începând cu cantitatea mai mică) în mâini și frecați frunzele înainte și înapoi în palme până se sfărâmă (aceasta eliberează uleiurile esențiale volatile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
14
Adăugați salvie la amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
15
Se toarnă untul topit peste amestec și se aruncă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
16
Adăugați fructele uscate înmuiate și aruncați din nou. Pansamentul ar trebui să fie încă uscat. Începeți să adăugați lichidul, o combinație de stoc de legume și lichidul rezervat de înmuiere a fructelor. Folosiți mai mult stoc decât suc și folosiți suficient pentru a umezi pansamentul fără a-l uda. Continuați să aruncați, adăugând stoc după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fructe UscateFructe Uscate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
17
Adăugați tamari, începând cu aproximativ 1 lingură. Gustați pentru sare și adăugați-l și mult piper după gust. Mai multă înțelepciune, poate? Acesta este și punctul în care puteți adăuga și puțin busuioc uscat și oregano, dacă doriți. Umplutura poate fi preparată până în acest moment și depozitată, acoperită și refrigerată, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
TamariTamari
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
18
În ziua în care intenționați să umpleți dovleacul, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Dacă nu folosiți antiaderent, pulverizați un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui dovleacul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20
Umpleți pansamentul în cavitatea dovleacului pregătit, topping cu capacul dovleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
21
Așezați dovleacul umplut în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
22
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până când dovleacul este ușor maro și arată puțin prăbușit în sine sau, așa cum spune Ned, ca o ducesă Europeană Plinuță, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Se servește întreg, la masă.
1
* Dacă nu aveți timp să vă faceți propriul stoc de legume, Dragonwagon recomandă stocul de legume întunecate de la Kitchen Basics. Ambalate sau de casă, aceste stocuri sunt cu siguranță mai sănătoase decât stocurile de carne, dar, așa cum notează Dragonwagon în vegetarian pasionat, un stoc de legume de înaltă calitate nu sacrifică aroma: "este un stoc bun care stă la baza sosurilor lucioase, picante, dulci sau fierbinți care transformă tofu, tempeh și seitan de la elementele de bază simple la mâncăruri cu adevărat satisfăcătoare, care vorbesc convingător despre abundență, nu privare sau blândețe de dragul sănătății."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
SeitanSeitan
TempehTempeh
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Retipărit cu permisiunea pasionat Vegetarian de Crescent Dragonwagon 2002workman Publishing Company, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista