Pansament neo-clasic de Ziua Recunoștinței cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg

Neoclasic sos de Ziua Recunostintei cu caise și prune uscate, umplute într-un dovleac întreg este un vegetarian felul principal. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 3161 calorii, 83g de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, salvie de frunze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui marocan picant cu caise și prune uscate (cu conținut scăzut de grăsimi), Cartofi dulci la cuptor cu caise și prune uscate, și Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și rezervați un capac, așa cum ați face pregătitor pentru sculptarea unui jack-O'-lantern. Scoateți toate semințele și fibrele. Puneți un centimetru sau doi de apă într-o oală mare.
Așezați dovleacul, tăiat cu fața în jos, în apă, capacul încastrat lângă el. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți bine și echipați timp de 10 până la 15 minute pentru a găti ușor.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească. Când se răcește, scoateți din oală. Deoarece dovleacul va fi mâncat cu umplutura, îmi place să condimentez interiorul cu sare, piper, puțin tamari, Pickapeppa și zahăr brun, frecându-l în carnea interioară expusă după aburire.
Așezați caisele și prunele într-un castron mic, rezistent la căldură.
Puneți sucul de mere într-o cratiță mică la foc mare și dați la fiert. Turnați imediat sucul peste fructele uscate.
Lăsați să stea cel puțin 2 ore, dar peste noapte sau cu o zi sau două în avans este bine.
Scurgeți fructele uscate, rezervând atât fructele, cât și lichidul de înmuiere. Tăiați gros fructele și lăsați-le deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. f, apoi reduceți la 200 buc. F.
Așezați un suport de sârmă pe o foaie de copt și așezați un singur strat de felii de pâine pe suport.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace, încet, întorcându-se o dată, până când pâinea este tare, crocantă și uscată până la capăt, dar nu se rumeneste. Acesta este un proces destul de lent — ar putea dura 45 până la 60 de minute, dar setați cronometrul la intervale de 20 de minute pentru a vă reaminti să verificați. Fie trebuie să faceți 2 foi de pâine (caz în care, inversați pozițiile lor în cuptor la jumătatea drumului), fie repetați din nou procesul de prăjire până când toată pâinea este pregătită.
Scoateți pâinea uscată din cuptor și lăsați să se răcească.
Zdrobiți grosolan pâinea într-un castron mare.
Adăugați ceapa și țelina cu frunze și aruncați pentru a combina. Măsurați Salvia (începând cu cantitatea mai mică) în mâini și frecați frunzele înainte și înapoi în palme până se sfărâmă (aceasta eliberează uleiurile esențiale volatile).
Adăugați salvie la amestecul de pâine.
Se toarnă untul topit peste amestec și se aruncă bine pentru a se combina.
Adăugați fructele uscate înmuiate și aruncați din nou. Pansamentul ar trebui să fie încă uscat. Începeți să adăugați lichidul, o combinație de stoc de legume și lichidul rezervat de înmuiere a fructelor. Folosiți mai mult stoc decât suc și folosiți suficient pentru a umezi pansamentul fără a-l uda. Continuați să aruncați, adăugând stoc după cum este necesar.
Adăugați tamari, începând cu aproximativ 1 lingură. Gustați pentru sare și adăugați-l și mult piper după gust. Mai multă înțelepciune, poate? Acesta este și punctul în care puteți adăuga și puțin busuioc uscat și oregano, dacă doriți. Umplutura poate fi preparată până în acest moment și depozitată, acoperită și refrigerată, peste noapte.
În ziua în care intenționați să umpleți dovleacul, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Dacă nu folosiți antiaderent, pulverizați un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui dovleacul cu spray de gătit.
Umpleți pansamentul în cavitatea dovleacului pregătit, topping cu capacul dovleacului.
Așezați dovleacul umplut în vasul de copt pregătit.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până când dovleacul este ușor maro și arată puțin prăbușit în sine sau, așa cum spune Ned, ca o ducesă Europeană Plinuță, aproximativ 40 de minute.
Se servește întreg, la masă.
* Dacă nu aveți timp să vă faceți propriul stoc de legume, Dragonwagon recomandă stocul de legume întunecate de la Kitchen Basics. Ambalate sau de casă, aceste stocuri sunt cu siguranță mai sănătoase decât stocurile de carne, dar, așa cum notează Dragonwagon în vegetarian pasionat, un stoc de legume de înaltă calitate nu sacrifică aroma: "este un stoc bun care stă la baza sosurilor lucioase, picante, dulci sau fierbinți care transformă tofu, tempeh și seitan de la elementele de bază simple la mâncăruri cu adevărat satisfăcătoare, care vorbesc convingător despre abundență, nu privare sau blândețe de dragul sănătății."
Retipărit cu permisiunea pasionat Vegetarian de Crescent Dragonwagon 2002workman Publishing Company, Inc.