Pansament Italian De Bietă
Pansamentul italian de Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 424 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, busuioc, salvie frecat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Rețete similare sunt Umplutură Italiană De Chard, Chard Elvețian În Stil Italian, și Chard Cu Sos De Slănină.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în felii de 1/2 inch.
Așezați feliile într-un bol și adăugați lapte.
Se amestecă ușor cu o lingură pentru a se satura cu lapte și se lasă să stea aproximativ 30 de minute. Se amestecă ocazional.
Între timp, puneți o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Strângeți cârnații din carcase în tigaie. Aruncați carcasele. Se amestecă adesea carnea pentru a se sfărâma și a se rumeni ușor, 10 până la 15 minute; aruncați grăsimea.
Adăugați pătrunjel, usturoi, ceapă și țelină. Se amestecă des până când legumele se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Cu mâinile, strângeți felii de pâine pentru a le rupe în bucăți mici.
Adăugați amestec de carne gătită, brânză, busuioc, salvie și rozmarin.
Strângeți umezeala din bietă și adăugați-o în castron.
Se amestecă pansamentul și se adaugă sare după gust.
Lingura într-o mică adâncime de 3 litri (9 - de 13-in.) caserola. Pentru pansament umed, acoperiți cu folie; pentru pansament crocant, nu acoperiți.
Coaceți într-un cuptor de 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită) până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru) sau ușor rumenit, aproximativ 50 de minute (1 oră dacă pansamentul este răcit).