Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci

Pansament de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci
Pansamentul de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 369 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați țelină, orez, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, Pilaf de orez sălbatic cu struguri prăjiți și nuci, și Salată de orez sălbatic cu legume prăjite și pansament cu lămâie-tahini.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă și țelină. Gatiti pana se inmoaie, amestecand frecvent, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
3
Adăugați orez sălbatic, 4 1/2 căni bulion, cimbru și 1/2 linguriță sare grosieră; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Orez SălbaticOrez Sălbatic
BulionBulion
CimbruCimbru
4
Adăugați orez brun, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, dar ferm, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat, cu aproximativ 40 de minute mai mult. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Reîncălziți la foc mediu-mic înainte de utilizare, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
BulionBulion
OrezOrez
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați strugurii pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Stropiți cu ulei; aruncă. Prăjiți strugurii până când încep să se încrețească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Transferați în castron; aruncați cu oțet. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.
10
Adăugați struguri și orice sucuri, nuci și coajă de portocală la orezul fierbinte; aruncați bine. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
StruguriStruguri
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista