Pansament Cu Guacamole
Pansamentul Guacamole necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 68 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână iaurt fără grăsimi, guacamol, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Sos cremos de Avocado (aka sos de lapte cu unt de Guacamole), Romaine la gratar cu sos Guacamole, și Piei de cartofi guacamole vegane cu pansament de fermă.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați 3 linguri de apă, guacamole, iaurt, suc de lămâie, coriandru și ardei iute după gust. Rotiți până la neted. Dacă pansamentul este mai gros decât se dorește, subțire cu 1 sau 2 linguri de apă.
Adăugați sare și piper după gust.
Anaylsis nutrițional pe lingură.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Guacamole. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan]()
Podgoria Fiddlestix Pinot Noir din 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământul, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan