Pansament Clasic Pentru Pâine Cu Ierburi
Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, untul, țelina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pansament Clasic Pentru Pâine, Pansament Clasic Pentru Pâine De Porumb, și Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați pâinea pe o foaie de copt; coaceți la 325 timp de 25 de minute, amestecând o dată.
Puneți pâinea într-un castron mare; creșteți temperatura cuptorului la 37
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci, ceapă și țelină; acoperi. Gatiti 5 minute. Descoperi; gatiti 17 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă ierburile.
Adăugați amestecul de ciuperci, sare și piper în pâine.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mică; se fierbe 15 minute sau până se reduce la 1 1/2 căni. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați bulionul și oul într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați la amestecul de pâine, aruncând în strat. Puneți amestecul de pâine într-un vas de copt de 3 litri acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 15 minute.
Topiți 1 lingură de unt. Descoperă pansamentul; periați cu unt.
Coaceți, neacoperit, 25 de minute sau până când blatul este ușor rumenit.