Rețeta smântână Panna Cotta cu compot de mure-Zinfandel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Panna Cotta smântână cu compot de căpșuni, Panna Cotta Din Zară Cu Smochine Braconate Cu Zinfandel, și Panna Cotta de iaurt cu compot de afine.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti panna cotta, presărați gelatină peste apă într-un castron mic; lasa sa stea 10 minute. Aduceți laptele, zahărul pudră și fasolea de vanilie la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Fasole De Vanilie
Gelatină
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți tigaia de pe foc; îndepărtați fasolea de vanilie cu o lingură cu fante. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Se amestecă semințele în amestecul de lapte; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
3
Adăugați amestecul de gelatină în amestecul de lapte, amestecând cu un tel până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați smântână și cardamom; se amestecă până se combină bine. Împărțiți amestecul uniform între 8 (6 uncii) cupe de cremă. Acoperiți și dați la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Cremă
5
Pentru a pregăti compot, puneți 1 cană de mure, vin și zahăr granulat într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de mure printr-o sită fină într-o cratiță medie și se aruncă solidele. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Mure
Compot
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie Cu Sos
Sita
6
Se ia de pe foc; adăugați restul de 2 căni de mure. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
7
Slăbiți marginile cremelor cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
8
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărei căni; inversați pe farfurii.
9
Se servește cu compot; deasupra cu crenguțe de mentă.