Panna Cotta Fotografii
Panna Cotta Shots este un fără gluten băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, sirop, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta, Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați 6 linguri de zahăr și 1 linguriță de gelatină. Se amestecă frisca; lăsați să stea să înmoaie gelatina, 1 până la 2 minute.
Se amestecă amestecul de cremă la foc mediu până când zahărul și gelatina sunt complet dizolvate și amestecul se simte neted, 3 până la 4 minute.
Se toarnă într-o măsură de sticlă de 2 până la 4 căni și se amestecă vanilia.
Lăsați amestecul să stea până se încălzește, amestecând ocazional, 10 până la 15 minute.
Se toarnă în 12 pahare (dimensiunea de 3 până la 4 linguri). Se răcește până se întărește, 1 1/2 până la 2 ore.
Când panna cotta este fermă, faceți toppinguri: într - o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați restul de 1 linguriță de zahăr și 1/2 linguriță de gelatină.
Adăugați 1/4 cană de apă; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, 1 până la 2 minute. Dacă faceți o singură aromă, amestecați siropul aromat sau lichiorul în amestec; dacă faceți patru, turnați amestecul de gelatină în mod egal în patru boluri mici și amestecați 2 linguri de sirop sau lichior în amestec în fiecare castron.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, 2 până la 5 minute.
Puneți aproximativ 1/4 inch din toppingul rece peste fiecare lovitură fermă de panna cotta. Se răcește până se întărește, cel puțin 1 1/2 ore.