Panna Cotta din zară cu căpșuni îndulcite
Panna Cotta din lapte bătut cu căpșuni îndulcite ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 404 calorii, 4G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, fasole de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Panna Cotta din zară cu căpșuni, Panna Cotta Cu Căpșuni Și Prune, și Panna Cotta cu căpșuni balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șase căni de cremă de 3/4 cană pe o foaie mică de copt.
Combinați 1/3 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul devine chihlimbar adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute. Se toarnă imediat caramelul în cupe de cremă, împărțind în mod egal; înclinați cupele pentru a acoperi uniform fundul (stratul de caramel va fi subțire). Se răcește până când caramelul este setat.
Se toarnă 1/4 cană de frișcă într-un castron mic; se presară gelatină peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Combinați restul de 6 linguri de zahăr și restul de 1 3/4 căni de smântână într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți doar la foc mic.
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă gelatina. Se strecoară amestecul într-o cană de măsurare din sticlă cu 4 căni.
Bateți în zară. Împărțiți amestecul între cupele de cremă căptușite cu caramel. Puneți la frigider panna cotta descoperită peste noapte. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Aruncați căpșunile și zahărul brun într-un castron mare.
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 30 de minute și până la 2 ore.
Rulați cuțitul mic între panna cotta și cupele de cremă pentru a slăbi. Inversați pe plăci. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți orice caramel rămas pe fundul cupelor peste panna cotta. Lingurați căpșunile îndulcite alături și serviți.