Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Panna Cotta din zară cu caise Moscato. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de păstăi de cardamom, apă, apă de flori portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pink Moscato Panna Cotta cu fistic, Panna Cotta cu iaurt grecesc cu caise glazurate cu miere, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti caisele, deschideți gropile, folosind un ciocan sau spatele unei tigaie grele pentru a ajunge la sâmburi. Înmuiați sâmburii în apă timp de 15 minute. Într-o cratiță, aduceți vinul, apa, zahărul, mierea și cardamomul la fierbere. Răzuiți semințele de vanilie și aruncați păstăia și sâmburii. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați caisele și braconați timp de 2 minute, până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
3
Transferați caisele cu o lingură cu fante într-un bol de sticlă. Aduceți siropul de vin înapoi la fierbere și fierbeți rapid până când este gros și siropos, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă siropul fierbinte și condimentele peste caise. Se răcește bine înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Pentru a face panna cotta, încălziți smântâna, zahărul, coaja de portocală, șofranul și sarea într-o cratiță mică până la fierbere.
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc, se acoperă și se absoarbe timp de 30 de minute.
7
Așezați zeama rece într-un castron și presărați gelatina, învârtindu-se de câteva ori până se dizolvă. Reîncălziți crema și amestecați amestecul de zară și mierea. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute, până când începe să se îngroașe. Strecurați crema într-un castron așezat peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Bomboane Runts
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Bateți de câteva ori, până se răcește. Se amestecă apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Transferați crema într—o ceașcă de măsurare și împărțiți uniform între 4 până la 6 forme—ceaiurile funcționează bine-sau alte ramekine superficiale. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Pentru a desface, înfășurați un prosop cald în jurul fundului fiecărei căni sau ramekin timp de aproximativ 30 de secunde, apoi glisați vârful unui cuțit subțire în jurul marginilor cremei pentru a slăbi din interiorul vasului. Întoarceți-vă pe farfurii răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Puneți 2 până la 3 jumătăți de caise pocate în jurul cremelor, stropind fiecare cu puțin sirop. Praf un pic de fistic tocat peste partea de sus a fiecăruia.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.