Rețeta Panna Cotta de vanilie cu gem de pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere bartlett, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Pere Zmeură Panna Cotta, Vanilie Panna Cotta, și Vanilie Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați împreună pere și zahăr. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
În castron mic, se presara gelatina peste crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
3
Între timp, într-o cratiță medie la foc moderat, amestecați laptele și zahărul. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de smântână. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine, aruncând boabele de vanilie, apoi se amestecă amestecul în ramekine de 8 (4 uncii). Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Polonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați 1/2 cană de apă și amestec de pere. Aduceți la foc mic, neacoperit și gătiți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă amestecul în robotul de bucătărie și se purifică până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați gemul într-un castron mediu, acoperiți bine și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. (Gemul se va păstra, acoperit, la frigider până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin într-un castron cu apă foarte caldă 6 secunde. Puneți placa peste ramekin, apoi inversați panna cotta pe placă, ridicând ușor ramekin. Repetați pentru a desface restul de panna cottas. Completați fiecare cu 1/4 cană de gem de pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat