Panna Cotta de vanilie cu gem de pere

Panna Cotta de vanilie cu gem de pere
Rețeta Panna Cotta de vanilie cu gem de pere este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 10 porții cu 297 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pere bartlett, lapte, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Vanilie Pere Zmeură Panna Cotta, Vanilie Panna Cotta, și Vanilie Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună pere și zahăr. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
În castron mic, se presara gelatina peste crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
Între timp, într-o cratiță medie la foc moderat, amestecați laptele și zahărul. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se încălzește, șoptind ocazional, până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de smântână. Se strecoară prin sită cu ochiuri fine, aruncând boabele de vanilie, apoi se amestecă amestecul în ramekine de 8 (4 uncii). Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Într-o cratiță medie grea la foc moderat, combinați 1/2 cană de apă și amestec de pere. Aduceți la foc mic, neacoperit și gătiți până când perele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se transferă amestecul în robotul de bucătărie și se purifică până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați gemul într-un castron mediu, acoperiți bine și dați-l la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. (Gemul se va păstra, acoperit, la frigider până la 1 săptămână.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Rulați cuțitul subțire ascuțit în jurul marginii interioare a fiecărui ramekin pentru a slăbi. Scufundați fundul de 1 ramekin într-un castron cu apă foarte caldă 6 secunde. Puneți placa peste ramekin, apoi inversați panna cotta pe placă, ridicând ușor ramekin. Repetați pentru a desface restul de panna cottas. Completați fiecare cu 1/4 cană de gem de pere și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista