Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure
Rețeta Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Funcționează bine ca desert. Cap la magazin și ridica coșuri fructe de padure, gelatină, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos cu compot mixt de fructe de pădure, Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure, și Panna Cotta Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană de apă rece într-o ceașcă mică de cremă.
Presărați gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute. Aduceți 1 inch de apă în tigaie mică pentru a fierbe.
Puneți cupa cu gelatină în apă. Se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Combinați smântâna și 2/3 cană de zahăr într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă zahărul.
Se amestecă în vanilie și gelatină. Împărțiți amestecul de budincă între 8 pahare de vin. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Combinați fructele de pădure și restul de 1/3 cană de zahăr într-un castron mediu. Zdrobiți ușor fructele de pădure cu spatele lingurii.
Lăsați compotul să stea până când sucurile de fructe de pădure și zahărul formează sirop, amestecând des, cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Lingură compot peste budinci.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon