Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure
Rețeta Panna Cotta de vanilie cu compot mixt de fructe de pădure este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 480 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Funcționează bine ca desert. Cap la magazin și ridica coșuri fructe de padure, gelatină, apă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos cu compot mixt de fructe de pădure, Panna Cotta de lămâie cu compot de fructe de pădure, și Panna Cotta Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/4 cană de apă rece într-o ceașcă mică de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
2
Presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 15 minute. Aduceți 1 inch de apă în tigaie mică pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Puneți cupa cu gelatină în apă. Se amestecă până se dizolvă gelatina, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
5
Se ia de pe foc.
6
Combinați smântâna și 2/3 cană de zahăr într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu doar până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Se amestecă în vanilie și gelatină. Împărțiți amestecul de budincă între 8 pahare de vin. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Vanilie
9
Combinați fructele de pădure și restul de 1/3 cană de zahăr într-un castron mediu. Zdrobiți ușor fructele de pădure cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se amestecă în vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
11
Lăsați compotul să stea până când sucurile de fructe de pădure și zahărul formează sirop, amestecând des, cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.