Panna Cotta De Rodie

Panna Cotta De Rodie
Rețeta de rodie Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de rodie, coajați din 1 portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos prăjită cu Hibiscus și rodie, Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin de Port, și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta.

Instrucțiuni

1
Pulverizați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe custardcu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați 3 linguri de suc de rodie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se presara gelatina peste; se lasa sa stea 10 minute. Între timp,încălziți restul de 2 căni de suc de rodie, zahăr și coajați într-o cratiță mare la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Se ia de pe foc.
5
Scoateți coaja din tigaie; transferați 1/3 cană sirop într-un castron mic și rezervați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Adăugați amestecul de gelatină în siropul fierbinte rămas în tigaie și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
7
Adăugați suc de portocale și frișcă, apoi zară. Tulpina. Împărțiți între ramekinele pregătite. Se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și răciți sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Rulați cuțitul în jurul marginii ramekins; inversați pe plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Stropiți cu sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Nu pierdeți coaja de portocală: face o garnitură atractivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2
Scoateți-l din sirop și lăsați-l să se răcească, apoi tăiați-l subțire pe lungime. Aruncați-l cu 3 linguri de zahăr într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 252,49; % calorii din grăsimi 15,0; grăsime (g) 4,23; grăsimi saturate (g) 2,63; colesterol (mg) 16,10; carbohidrați (g) 51,97; fibre dietetice (g) 0,11; zaharuri totale (g) 50,98; carbohidrați neți (g) 51,86; proteine (g) 3,28
4
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista