Panna Cotta De Rodie

Panna Cotta De Rodie
Rețeta de rodie Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de rodie, coajați din 1 portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos prăjită cu Hibiscus și rodie, Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin de Port, și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta.

Instrucțiuni

1
Pulverizați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe custardcu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați 3 linguri de suc de rodie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se presara gelatina peste; se lasa sa stea 10 minute. Între timp,încălziți restul de 2 căni de suc de rodie, zahăr și coajați într-o cratiță mare la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc.
5
Scoateți coaja din tigaie; transferați 1/3 cană sirop într-un castron mic și rezervați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați amestecul de gelatină în siropul fierbinte rămas în tigaie și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați suc de portocale și frișcă, apoi zară. Tulpina. Împărțiți între ramekinele pregătite. Se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și răciți sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Rulați cuțitul în jurul marginii ramekins; inversați pe plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Stropiți cu sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Nu pierdeți coaja de portocală: face o garnitură atractivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2
Scoateți-l din sirop și lăsați-l să se răcească, apoi tăiați-l subțire pe lungime. Aruncați-l cu 3 linguri de zahăr într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 252,49; % calorii din grăsimi 15,0; grăsime (g) 4,23; grăsimi saturate (g) 2,63; colesterol (mg) 16,10; carbohidrați (g) 51,97; fibre dietetice (g) 0,11; zaharuri totale (g) 50,98; carbohidrați neți (g) 51,86; proteine (g) 3,28
4
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista