Panna Cotta De Rodie
Rețeta de rodie Panna Cotta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 4 ore. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de rodie, coajați din 1 portocală, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Panna Cotta de nucă de cocos prăjită cu Hibiscus și rodie, Panna Cotta de ciocolată cu sos de rodie de vin de Port, și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta.
Instrucțiuni
Pulverizați șase ramekine de 3/4 cană sau cupe custardcu spray antiaderent.
Așezați 3 linguri de suc de rodie într-un castron mic.
Se presara gelatina peste; se lasa sa stea 10 minute. Între timp,încălziți restul de 2 căni de suc de rodie, zahăr și coajați într-o cratiță mare la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 1/4 căni, aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja din tigaie; transferați 1/3 cană sirop într-un castron mic și rezervați pentru sos.
Adăugați amestecul de gelatină în siropul fierbinte rămas în tigaie și amestecați până se dizolvă.
Adăugați suc de portocale și frișcă, apoi zară. Tulpina. Împărțiți între ramekinele pregătite. Se răcește până se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și răciți sosul separat.
Rulați cuțitul în jurul marginii ramekins; inversați pe plăci.
Stropiți cu sos și serviți.
Nu pierdeți coaja de portocală: face o garnitură atractivă.
Scoateți-l din sirop și lăsați-l să se răcească, apoi tăiați-l subțire pe lungime. Aruncați-l cu 3 linguri de zahăr într-un castron mic; acoperiți și răciți.
O porție conține următoarele: calorii (kcal) 252,49; % calorii din grăsimi 15,0; grăsime (g) 4,23; grăsimi saturate (g) 2,63; colesterol (mg) 16,10; carbohidrați (g) 51,97; fibre dietetice (g) 0,11; zaharuri totale (g) 50,98; carbohidrați neți (g) 51,86; proteine (g) 3,28