Panna Cotta cu sirop de vanilie

Panna Cotta cu sirop de vanilie
Reteta Panna Cotta cu sirop de vanilie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 257 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Panna cotta de ciocolată cu înghețată vanillan și sirop de căpșuni, Panna Cotta de piper negru cu căpșuni și sirop Balsamic, și Ceașcă de ceai Panna Cotta cu fructe de pădure în sirop Creme De Violette pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista