Rețeta Panna Cotta cu căpșuni și prune este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 416 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, căpșunile, prunele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panna Cotta de iaurt cu prune proaspete, Panna Cotta cu căpșuni balsamice, și Panna Cotta cu căpșuni balsamice.