Panna Cotta Cu Caramel Sărat
Caramel sărat Panna Cotta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 942 calorii, 14g de proteine, și 75g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați floricele, untul, glucoza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panna Cotta cu sos de Caramel, Panna Cotta Cu Caramel Sărat, și Panna Cotta Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru ganache: fierbeți smântâna grea într-o cratiță la foc mediu-mare.
Se toarnă smântâna într-un bol peste ciocolata cu lapte și se bate până se topește ciocolata.
Se toarnă o ladă de ganache în fundul a 8 pahare cu pietre duble. Puneți la frigider și lăsați să se răcească în timp ce faceți sosul de caramel și panna cotta.
Pentru sosul de caramel: fierbeți smântâna grea într-o cratiță la foc mediu-mare.
Puneți zahărul într-o cratiță separată.
Adăugați un vârf de fleur de sel la zahăr.
Încălziți zahărul la foc mediu-mare până când începe să transforme o culoare caramel, 6 până la 10 minute. Adăugați încet crema în sosul de caramel întunecat și amestecați împreună. Se lasă să se răcească.
Se toarnă 3/4 cană de lapte într-un bol.
Presărați gelatina pudră peste lapte.
Încălziți restul de 1 cană de lapte și smântâna grea într-o cratiță la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Se toarnă amestecul de lapte și smântână peste amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă.
Turnați sosul de caramel sărat în amestec, amestecând în timp ce turnați. Distribuiți uniform în paharele cu pietre duble peste ganache.
Se pune la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Când panna cotta este răcită, garnisiți cu arahide sărate, floricele caramelizate, frișcă sau așchii de ciocolată cu lapte
Faceți un caramel uscat cu glucoza și zahărul.
Se încălzește până când este de culoare caramel deschis.
Se adaugă untul și se amestecă până se topește.
Se adaugă sarea și bicarbonatul de sodiu și se amestecă până se încorporează.
Adăugați floricelele și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Se toarnă pe un covor de siliciu pentru a se răci.