Panna Cotta cu brânză albastră Vermont și fructe de piatră prăjite
Panna Cotta cu brânză albastră Vermont și fructe de piatră prăjită ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 168 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați portul tawny, cireșe, prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta Panna Cotta Cu Fructe Braconate, Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale, și Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se strecoară nectarul de pere printr-o sită fină peste un castron mic și se aruncă solidele.
Presărați gelatina peste nectarul de pere strecurat și lăsați să stea 1 minut.
Puneți laptele într-o cratiță medie; se amestecă amestecul de gelatină. Gatiti la foc mediu-mic pana se dizolva gelatina, amestecand continuu.
Se toarnă uniform în 8 (4 uncii) ramekins sau cupe de brioșe acoperite cu spray de gătit. Se răcește 2 ore sau până când este setat.
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați cireșele și următoarele 4 ingrediente (cireșe prin piersici) într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, aruncând pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată. Mișto.
Slăbiți marginile Panna cottas cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurii. Lingură aproximativ 1/2 cană de fructe prăjite în jurul fiecărei panna cotta.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.