Panna Cotta cu brânză albastră Vermont și fructe de piatră prăjite

Panna Cotta cu brânză albastră Vermont și fructe de piatră prăjite
Panna Cotta cu brânză albastră Vermont și fructe de piatră prăjită ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 168 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați portul tawny, cireșe, prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Placinta Panna Cotta Cu Fructe Braconate, Panna Cotta din lapte cu fructe tropicale, și Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se strecoară nectarul de pere printr-o sită fină peste un castron mic și se aruncă solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PereNectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Presărați gelatina peste nectarul de pere strecurat și lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De PereNectar De Pere
GelatinăGelatină
3
Puneți laptele într-o cratiță medie; se amestecă amestecul de gelatină. Gatiti la foc mediu-mic pana se dizolva gelatina, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă uniform în 8 (4 uncii) ramekins sau cupe de brioșe acoperite cu spray de gătit. Se răcește 2 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați cireșele și următoarele 4 ingrediente (cireșe prin piersici) într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CireșeCireșe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Slăbiți marginile Panna cottas cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Așezați o farfurie de desert, cu susul în jos, deasupra fiecărui ramekin; inversați pe farfurii. Lingură aproximativ 1/2 cană de fructe prăjite în jurul fiecărei panna cotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista