Panna Cotta al Mascarpone con Fragole
Rețeta Panna Cottan al Mascarpone con Fragole este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 587 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză mascarpone din carton, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/2 cană suc de lămâie într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut.
Adăugați coaja de var și 1/2 cană de frișcă. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina (aproximativ 2 minute). Se răcește ușor.
Bateti impreuna branza mascarpone si 1 cana de zahar. Bateți încet în restul de 2 căni de frișcă. Treceți treptat în amestec de gelatină.
Se toarnă în 8 pahare de desert; acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, restul de 1/4 cană de suc de lămâie și untul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana se dizolva zaharul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se răcește complet.
Se toarnă amestecul peste căpșuni, aruncând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de căpșuni peste panna cotta răcită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.