Rețeta Panna Cottan al Mascarpone con Fragole este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 587 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză mascarpone din carton, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați mango panna cotta , cum se face mango vegetarian panna cotta, Ghostly Panna Cottas cu sos îngrozitor(Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatină peste 1/2 cană suc de lămâie într-o cratiță mică; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați coaja de var și 1/2 cană de frișcă. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva gelatina (aproximativ 2 minute). Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Gelatină
3
Bateti impreuna branza mascarpone si 1 cana de zahar. Bateți încet în restul de 2 căni de frișcă. Treceți treptat în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Frișcă
Gelatină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă în 8 pahare de desert; acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
5
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, restul de 1/4 cană de suc de lămâie și untul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana se dizolva zaharul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul peste căpșuni, aruncând pentru a acoperi. Se amestecă amestecul de căpșuni peste panna cotta răcită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.