Panko-Cuptor Cu Crustă-Pește "Prăjit"
Panko-cuptor cu crustă-peștele" prăjit " ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți piper, ulei de măsline, zară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Panko de grâu integral și bețe de pește coapte la cuptor cu crustă de migdale, Pesto Panko Crusted Pește, și Bastoane De Pește Cu Crustă Panko pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Înmuiați fileurile în zară. Acoperiți fundul unei tigaie metalică de 13 x 9 inci cu 1 lingură de ulei; pus deoparte. Puneți panko pe o farfurie; adăugați sare și piper și amestecați bine pentru a combina.
Când cuptorul este fierbinte, trageți peștele din zară; lăsați-l să se scurgă. Dragați peștele încă umed în panko, bătând pentru a vă asigura că panko aderă, apoi așezați fileurile în tigaia pregătită; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Coaceți peștele în treimea superioară a cuptorului timp de 8-15 minute, în funcție de grosimea peștelui; va fi crocant și auriu la exterior și fraged și opac în interior când este gata.
Serviți 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii cu pene de var și 1/4 de cartofi noi și ketchup.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.