Panko Crusted Tilapia

Panko Crusted Tilapia
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Tilapia cu crustă Panko ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 214g de proteine, 112g de grăsime, și un total de 2046 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $19.62 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți la îndemână margarină, suc de lămâie, panko nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pană de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Rețete similare sunt Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou, Fileuri De Tilapia Incrustate Panko, și Somon cu crustă Panko.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375%. Pulverizați ușor o tigaie cu gătit oil.In un vas superficial, combinați margarina topită, pudra de usturoi și sucul de lămâie. Într-un vas separat de mică adâncime, combinați condimentele panko și Old Bay.Înmuiați fiecare filet în amestec de unt, apoi rulați bine în amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați filetele într-un singur strat pe tigaia pregătită.Apăsați orice amestec panko rămas pe vârfurile filetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 12-14 minute, până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate93
Revista