Panino cu Porchetta
Panino cu Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, condimente, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Foccacia Panino, Rețetă Panino Pariziană, și Ton-și-Gruy Otrivtre Panino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați usturoiul, condimentul Italian, sarea și uleiul de măsline într-un bol mic, până se formează o pastă groasă. Frecați pasta peste umărul de porc și puneți-o într-o tigaie mică. Prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să gătiți până se înmoaie și un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade F în partea cea mai groasă a fripturii, aproximativ 50 de minute până la 1 oră.
Scoateți carnea de porc din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Tăiați porchetta în felii subțiri.
Feliați fiecare bucată de pâine focaccia pe jumătate orizontal.
Combinați muștarul și jeleul de caise într-un bol mic.
Întindeți ambele jumătăți de pâine cu amestecul de muștar. Puneți 1 felie de provolone și câteva felii de porchetta pe jumătatea inferioară a pâinii și deasupra cu a doua bucată de focaccia. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați sandvișurile pe un platou de servire și serviți.