Panini Italieni La Grătar
Panini Italian la grătar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 857 calorii, 23g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,73 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de tapenadă de măsline, pâine rotundă, ardei grași prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Panini italieni la grătar cu dovlecei, dovlecei de vară și busuioc {Vegetarian}, Panini Italieni, și Panini De Pui Italieni.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Tăiați un cerc la 1/2 inch de marginea pâinii, tăind 2 inci în pâine, dar nu până la capăt.
Scoateți centrul pâinii și puneți-l deoparte. Aranjați salamul în interiorul pâinii; se acoperă cu ardei, tapenadă și brânză.
Așezați centrul pâinii peste umplutură pentru a se potrivi bine. Înfășurați bine în folie de aluminiu.
Acoperiți și grătați pâinea de 4 până la 6 inci de la foc mic 15 până la 20 de minute, întorcându-se o dată, până când brânza este topită.
Ungeți uleiul de măsline deasupra pâinii.