Panini de vinete, Fontina și roșii

Panini de vinete, Fontina și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Panini de vinete, Fontinan și roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 349 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, ulei de măsline, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Vinete, Ardei Roșu Și Fontina Panini Cu Salată De Spanac, Pizza cu vinete, roșii și Fontina, și Pizza cu vinete, roșii și Fontina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți fundul unei tigaie mari cu ulei de măsline și încălziți până la sclipire. Condimentați feliile de vinete cu sare și piper și gătiți la foc moderat până devin aurii, 6 până la 7 minute pe fiecare parte. Acoperiți fiecare felie de vinete cu o felie de brânză și gătiți până când brânza începe să se topească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Ștergeți tigaia și adăugați mai mult ulei. Repetați cu vinetele și brânza rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aranjați roșiile și busuiocul pe jumătățile inferioare ale focaccia și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu feliile de vinete și se închide panini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
FocacciaFocaccia
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Puneți o tigaie sau o grătar mare din fontă la foc moderat. Aranjați panini în tigaie și cântăriți-le cu o tigaie mai mică. Gatiti panini pana cand exteriorul este crocant si umplutura este incalzita, 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați panini în jumătate și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista