Panini de pește-spadă cu rucola și Aioli de lămâie
Panini de pește-spadă cu aioli de rucola și lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1014 calorii, 52G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,34 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, ierburi de provence, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Panini de pește-spadă cu aioli de rucola și lămâie, Frigarui de peste spada cu salata de rucola, și Polpette de pește-spadă cu rucola Pistou sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Pentru Panini de pește-spadă: încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare. În timp ce tigaia se încălzește, condimentează peștele cu sare și piper. Frecați ierburile de Provence și usturoiul tocat peste tot peștele. Gatiti pestele in tigaie pana cand este fiert si auriu, aproximativ 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pestelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Ulei De Măsline
Pește-spadă
Pește
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Tăiați pâinea în 4 sandvișuri care vor găzdui dimensiunea fileului de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Pește
4
Tăiați pâinea în jumătate pentru a face un vârf și un fund pentru sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
5
Întindeți Aioli de lămâie pe ambele jumătăți ale sandvișului. Completați jumătatea inferioară cu o mână (aproximativ 1/2 cană) de verdeață de rucola. Acoperiți verdeața de rucola cu peștele-spadă gătit și acoperiți sandvișul cu pâinea rămasă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.