Panini de pește-spadă cu rucola și aioli de lămâie
Panini de pește-spadă cu Arugulan și aioli de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1016 calorii, 52G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,5 usd pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine focaccia, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Panini de pește-spadă cu Arugulan și aioli de lămâie, Polpette de pește-spadă cu rucola Pistou, și Frigarui de pește-spadă cu salată de rucola.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare. În timp ce tigaia se încălzește, condimentează peștele cu sare și piper. Frecați ierburile de Provence și usturoiul tocat peste tot peștele. Gatiti pestele in tigaie pana cand este fiert si auriu, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pestelui.
Tăiați pâinea în 4 sandvișuri care vor găzdui dimensiunea fileului de pește.
Tăiați pâinea în jumătate pentru a face un vârf și un fund pentru sandwich.
Întindeți aioli de lămâie pe ambele jumătăți ale sandvișului. Topiți jumătatea inferioară cu o mână (aproximativ 1/2 cană) de verdeață de rucola. Topiți verdeața de rucola cu peștele-spadă gătit și topiți sandvișul cu pâinea rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.