Panini De Legume La Grătar
Panini de legume la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ardei prăjiți, roșii, vinete japoneze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panini De Legume La Grătar, Panini De Legume La Grătar, și Legume la grătar și Mozzarella Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Stropiți uleiul peste felii de vinete, dovlecei și ceapă, apoi presărați sare și piper. Lucrând în loturi, grătați vinetele, dovleceii și ceapa până când sunt fragede și apar urme de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Tăiați fiecare baghetă în 6 bucăți. Lucrând cu o bucată de baghetă la un moment dat, feliați în jumătate și întindeți ambele părți cu pesto. Lucrând cu felia de jos a baghetei, stivuiți 2 felii de vinete, 2 felii de dovlecei, 1 felie de ceapă, 1 felie de roșii, 1 felie de mozzarella și 1 felie de piper prăjit.
Se presară cu sare și piper.
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra și continuați cu bagheta rămasă. (Sandvișurile pot fi făcute cu 4 ore înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați.)
2 căni frunze proaspete de busuioc
1/4 cană nuci de pin prăjite
2 căței de usturoi, curățați
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
1/3 cană (aproximativ) ulei de măsline extravirgin
Într-un blender, pulsați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați treptat suficient ulei pentru a forma o consistență netedă și groasă.
Transferați pesto-ul într-un bol mediu și amestecați 1/2 cană de brânză. Condimentează pesto-ul cu mai multă sare și piper, după gust. (Pesto poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)