Panini De Legume La Grătar

Panini De Legume La Grătar
Panini de legume la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ardei prăjiți, roșii, vinete japoneze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panini De Legume La Grătar, Panini De Legume La Grătar, și Legume la grătar și Mozzarella Panini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Stropiți uleiul peste felii de vinete, dovlecei și ceapă, apoi presărați sare și piper. Lucrând în loturi, grătați vinetele, dovleceii și ceapa până când sunt fragede și apar urme de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Tăiați fiecare baghetă în 6 bucăți. Lucrând cu o bucată de baghetă la un moment dat, feliați în jumătate și întindeți ambele părți cu pesto. Lucrând cu felia de jos a baghetei, stivuiți 2 felii de vinete, 2 felii de dovlecei, 1 felie de ceapă, 1 felie de roșii, 1 felie de mozzarella și 1 felie de piper prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BaguetteBaguette
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra și continuați cu bagheta rămasă. (Sandvișurile pot fi făcute cu 4 ore înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
2 căni frunze proaspete de busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
8
1/4 cană nuci de pin prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9
2 căței de usturoi, curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
10
1/2 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
12
1/3 cană (aproximativ) ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
13
1/2 cană parmezan ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Într-un blender, pulsați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați treptat suficient ulei pentru a forma o consistență netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați pesto-ul într-un bol mediu și amestecați 1/2 cană de brânză. Condimentează pesto-ul cu mai multă sare și piper, după gust. (Pesto poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista