Panini de legume la grătar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 30 de fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ardei prăjiți, roșii, vinete japoneze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Panini De Legume La Grătar, Panini De Legume La Grătar, și Legume la grătar și Mozzarella Panini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
3
Stropiți uleiul peste felii de vinete, dovlecei și ceapă, apoi presărați sare și piper. Lucrând în loturi, grătați vinetele, dovleceii și ceapa până când sunt fragede și apar urme de grătar, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Tăiați fiecare baghetă în 6 bucăți. Lucrând cu o bucată de baghetă la un moment dat, feliați în jumătate și întindeți ambele părți cu pesto. Lucrând cu felia de jos a baghetei, stivuiți 2 felii de vinete, 2 felii de dovlecei, 1 felie de ceapă, 1 felie de roșii, 1 felie de mozzarella și 1 felie de piper prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Baguette
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra și continuați cu bagheta rămasă. (Sandvișurile pot fi făcute cu 4 ore înainte. Înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
2 căni frunze proaspete de busuioc
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8
1/4 cană nuci de pin prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
9
2 căței de usturoi, curățați
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
10
1/2 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
12
1/3 cană (aproximativ) ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
13
1/2 cană parmezan ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
14
Într-un blender, pulsați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se toacă fin. Cu blenderul încă în funcțiune, adăugați treptat suficient ulei pentru a forma o consistență netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați pesto-ul într-un bol mediu și amestecați 1/2 cană de brânză. Condimentează pesto-ul cu mai multă sare și piper, după gust. (Pesto poate fi făcut cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat