Panini cu Mozzarella, zmeură și zahăr brun
O porție conține 219 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă 80 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Mozzarella, zmeura și Panini de zahăr brun ar putea fi o mare vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați pâine, zahăr brun, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri, Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Prăjituri de zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți presa panini sau tigaia pentru grătar.
Folosind o perie de patiserie, periați ulei pe ambele părți ale pâinii.
Întindeți gemul uniform pe 1 parte a fiecărei felii de pâine; se presară rozmarin.
Tăiați mozzarella în 8 felii; așezați 2 felii de brânză pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine.
Presărați un vârf de sare peste brânză, dacă doriți; se acoperă cu 4 felii de pâine rămase, cu gemul în jos.
Presărați blaturile cu zahăr brun.
Puneți panini la grătar într-o presă de panini până când brânza s-a topit și pâinea este aurie și crocantă (aproximativ 3 minute). Dacă nu aveți o presă de panini sau un grătar de interior, utilizați o tigaie pentru grătar cu crestături: puneți sandvișuri în tigaie (în loturi, dacă este necesar); așezați o greutate, cum ar fi o cărămidă învelită în folie de aluminiu sau o tigaie grea din fontă, deasupra pentru a le apăsa în jos. Rumeniti prima parte (aproximativ 2-3 minute), intoarceti sandvisul, inlocuiti greutatea si rumeniti cealalta parte (aproximativ 2-3 minute) pentru a termina de topit branza.
Tăiați paninii în jumătate; servi.