Panini cu curcan și brânză

Panini cu curcan și brânză
Această rețetă face 15 porții cu 28 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză big colby jack, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Panini de curcan și brânză, Curcan 2-Panini Cu Brânză Cu Legume Sotate, și Resturi de bacon de curcan BBQ și Panini cu brânză Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul panini.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
2
Întindeți 1 felie de pâine cu maioneză. Umpleți ambele felii de pâine cu toate ingredientele rămase, cu excepția uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Periați în afara sandvișului cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Grătar 2 până la 3 min. sau până când sandvișul se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista