Panglici Frittata coapte în sos de roșii
Panglici frittata coapte în sos de roșii este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 129 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frittata la cuptor cu sparanghel și roșii, Mini Frittata la cuptor cu slănină, roșii, cheddar ascuțit și ceapă verde, și Frittatine în trippa (Frittatan în sos de roșii).
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, 2 linguri de pătrunjel, busuioc și usturoi; gatiti 7 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile și 1/2 linguriță sare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Pentru a prepara frittata, combinați 1/4 cană de pătrunjel și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin albușuri), amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă și gătiți 2 minute sau până când fundul este setat. Întoarceți cu grijă frittata. Gatiti 1 minut.
Așezați frittata gătită pe o tăietură. Repetați procedura cu amestecul de ouă rămas.
Rulați frittatele fierte, moda jeleu și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Combinați sosul, panglicile frittata și brânza într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de frittata uniform între 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și amestecul se încălzește bine.