Panglici Frittata coapte în sos de roșii

Panglici Frittata coapte în sos de roșii
Panglici frittata coapte în sos de roșii este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 129 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Frittata la cuptor cu sparanghel și roșii, Mini Frittata la cuptor cu slănină, roșii, cheddar ascuțit și ceapă verde, și Frittatine în trippa (Frittatan în sos de roșii).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, 2 linguri de pătrunjel, busuioc și usturoi; gatiti 7 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent. Se amestecă roșiile și 1/2 linguriță sare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SareSare
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Pentru a prepara frittata, combinați 1/4 cană de pătrunjel și următoarele 4 ingrediente (pătrunjel prin albușuri), amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate din amestecul de ouă și gătiți 2 minute sau până când fundul este setat. Întoarceți cu grijă frittata. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Așezați frittata gătită pe o tăietură. Repetați procedura cu amestecul de ouă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Rulați frittatele fierte, moda jeleu și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
9
Combinați sosul, panglicile frittata și brânza într-un castron mediu, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de frittata uniform între 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă. Se fierbe 2 minute sau până când brânza se topește și amestecul se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista