Panglici de sparanghel cu lămâie și brânză de capră
Panglici de sparanghel cu lămâie și brânză de capră este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, piper, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Brânză De Capră, Lămâie Și Sparanghel, Sparanghel, Brânză De Capră Și Paste Cu Lămâie, și Paste cu brânză de capră, lămâie și sparanghel.
Instrucțiuni
Țineți fiecare suliță de sparanghel până la capătul vârfului. Radeți sparanghelul în panglici cu un cojitor de legume pentru a măsura 3 căni. Rezervați sfaturi de sparanghel pentru o altă utilizare.
Combinați sparanghelul și roșiile într-un castron mediu.
Combinați arpagicul și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare), amestecând cu un tel.
Stropiți peste amestecul de sparanghel, aruncând ușor pentru a acoperi. Se acoperă cu brânză de capră.