Panglici de dovlecei cu Feta și mentă

Panglici de dovlecei cu Feta și mentă
Panglicile de dovlecei cu Fetan și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână dovlecei, șalotă, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Panglici de dovlecei cu Fetan și mentă, Panglici de dovlecei la grătar și Prosciutto cu pansament de mentă, și Dovlecei de vară la grătar cu Fetan și mentă.

Instrucțiuni

1
Folosind un cojitor de legume în formă de Y, tăiați dovleceii pe lungime în fâșii foarte subțiri doar până când semințele sunt vizibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Aruncați panglici de dovlecei cu șalotă și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Serviți imediat peste rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista