Panglica De Miere Granola

Panglica De Miere Granola
Panglica de miere Granola necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 24 și costă 19 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Doar câțiva oameni au plăcut foarte mult acest mic dejun. Un amestec de drojdie activă, unt, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Granola Cu Nuci De Miere, Granola Cu Nuci De Miere, și Granola Cu Nuci De Miere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați lapte, unt, ouă, miere și sare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați granola și 2 căni de făină; bate la viteză medie timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Nu frământați. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Rulați într-un 18x12-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Combinați ingredientele de umplere; se întinde pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Tăiați longitudinal în trei benzi.
8
Rulați fiecare bandă în stil jelly-roll, începând de la o latură lungă; ciupiți marginile și capetele pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați frânghiile cu cusătura în jos pe o foaie de copt bine unsă. Împletiți frânghiile împreună (nu vă întindeți); se termină sigiliul. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Coaceți 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
13
Combinați ingredientele glazurii; împletitură caldă la îngheț. Se răcește înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista