Panglica De Ananas De Caise

Panglica De Ananas De Caise
Caise ananas panglica ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, extractul de vanilan, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Împletitură De Brânză Cu Cremă De Caise, Panglica De Brânză De Ananas, și Gem De Ananas-Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Intr-o cratita se incalzeste apa, laptele si untul pana la 120 -130.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se adaugă la ingredientele uscate; bate până se umezește. Bateți ouăle până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Între timp, combinați ingredientele de umplere într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se îngroașă. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Rotiți fiecare jumătate într-un 16-in. x 8-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Lingura umple treimea centrală a fiecărui dreptunghi. Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-in.- benzi largi de aproximativ 2-1 / 2 in. în centru. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante la un unghi peste umplere. Ciupiți capetele pentru a sigila și băga sub. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
10
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci.
12
Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și laptele suficient pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
13
Stropiți peste împletituri calde.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista