Umplutura Panettone necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 176 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți unt, supă de pui, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Panettone și italiană cârnați umplutura, Panettone, și Panettone.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se taie panettone în pătrate de 3/4 inch și locul în castron mare. Topiți jumătate din unt într-o cratiță la foc mediu și continuați să gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți focul și adăugați jumătate de salvie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Se toarnă untul de salvie peste pâine și se aruncă ușor, dar rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se întinde pe 2 foi de gătit și se introduce la cuptor până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și puneți-l înapoi în vas.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp, așezați fructele uscate într-un castron mare; adăugați apă clocotită pentru a acoperi și apoi lăsați deoparte cel puțin 10 minute. Acest lucru va îngrășa și va înmuia fructele pentru gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Scurgeți fructele odată plumped.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
10
Ridicați temperatura cuptorului la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Topiți untul rămas și adăugați ceapa, țelina și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Se sotează la foc mediu-mic până se moale.
13
Adăugați fructe uscate și salvie rămasă. Aruncați în crutoane răcite. Aruncați ușor și adăugați bulion de pui pentru a umezi; adăugați mai mult bulion dacă vă place o umplutură mai moale. Se amestecă ouăle bătute acum, dacă se utilizează. Reglați sarea și piperul, după bunul plac. Întoarceți-vă într-o caserolă rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fructe Uscate
Crutoane
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Coaceți neacoperit până se rumenesc deasupra, aproximativ 40 de minute.