Pâinea prăjită panettone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 716 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, brânză mascarpone, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Panettone Pâine Prăjită Franceză, Panettone Pâine Prăjită Franceză, și Panettone Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați 1 cană de apă și zahăr brun într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scoate de pe foc și se amestecă smântâna și scorțișoara. Păstrați siropul cald. (Siropul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Între timp, pregătiți pâinea prăjită franceză: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. tăiați crusta de jos a panettonei. Începând de la capătul inferior al panettonei, tăiați-l transversal în felii rotunde de 6 (3/4 inci grosime) (rezervați piesa de sus pentru pâine prăjită!). Într-un castron mare, amestecați ouăle până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați smântâna, laptele și zahărul și bateți până se amestecă bine. Topiți 1 lingură de unt pe o tavă mare antiaderentă la foc mediu. Scufundați 3 felii de panettone în cremă, întorcându-vă pentru a permite ambelor părți să absoarbă crema. Grătați feliile de panettone înmuiate până se rumenesc și sunt ferme la atingere, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Transferați pâinea prăjită franceză pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor. Repetați cu untul rămas, feliile de panettone și crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați pâinea prăjită franceză pe farfurii. Dollop mascarpone deasupra fiecare. Praf ușor cu zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Mascarpone
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Stropiți siropul de scorțișoară peste și în jurul toastului francez și serviți imediat.