Panettone Pâine Prăjită Franceză

Panettone Pâine Prăjită Franceză
Pâinea prăjită panettone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 716 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, brânză mascarpone, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Panettone Pâine Prăjită Franceză, Panettone Pâine Prăjită Franceză, și Panettone Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați 1 cană de apă și zahăr brun într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc și se amestecă smântâna și scorțișoara. Păstrați siropul cald. (Siropul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Între timp, pregătiți pâinea prăjită franceză: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. tăiați crusta de jos a panettonei. Începând de la capătul inferior al panettonei, tăiați-l transversal în felii rotunde de 6 (3/4 inci grosime) (rezervați piesa de sus pentru pâine prăjită!). Într-un castron mare, amestecați ouăle până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Adăugați smântâna, laptele și zahărul și bateți până se amestecă bine. Topiți 1 lingură de unt pe o tavă mare antiaderentă la foc mediu. Scufundați 3 felii de panettone în cremă, întorcându-vă pentru a permite ambelor părți să absoarbă crema. Grătați feliile de panettone înmuiate până se rumenesc și sunt ferme la atingere, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Transferați pâinea prăjită franceză pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor. Repetați cu untul rămas, feliile de panettone și crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire SterlinePanettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați pâinea prăjită franceză pe farfurii. Dollop mascarpone deasupra fiecare. Praf ușor cu zahărul pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Stropiți siropul de scorțișoară peste și în jurul toastului francez și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista