Panettone Pâine Prăjită Franceză
Pâinea prăjită panettone ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 716 calorii, 17g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, brânză mascarpone, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Încercați Panettone Pâine Prăjită Franceză, Panettone Pâine Prăjită Franceză, și Panettone Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați 1 cană de apă și zahăr brun într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă smântâna și scorțișoara. Păstrați siropul cald. (Siropul se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider. Reîncălziți înainte de servire.)
Între timp, pregătiți pâinea prăjită franceză: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. tăiați crusta de jos a panettonei. Începând de la capătul inferior al panettonei, tăiați-l transversal în felii rotunde de 6 (3/4 inci grosime) (rezervați piesa de sus pentru pâine prăjită!). Într-un castron mare, amestecați ouăle până se amestecă bine.
Adăugați smântâna, laptele și zahărul și bateți până se amestecă bine. Topiți 1 lingură de unt pe o tavă mare antiaderentă la foc mediu. Scufundați 3 felii de panettone în cremă, întorcându-vă pentru a permite ambelor părți să absoarbă crema. Grătați feliile de panettone înmuiate până se rumenesc și sunt ferme la atingere, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pâinea prăjită franceză pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor. Repetați cu untul rămas, feliile de panettone și crema.
Transferați pâinea prăjită franceză pe farfurii. Dollop mascarpone deasupra fiecare. Praf ușor cu zahărul pudră.
Stropiți siropul de scorțișoară peste și în jurul toastului francez și serviți imediat.