Nevoie de o pâine vegetariană? Panettone cu fructe confiate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 507 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, miere, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Fructe Confiate, Platou De Fructe Confiate, și Chutney De Afine Cu Fructe Confiate.
Instrucțiuni
1
În bolul mixerului în picioare prevăzut cu cârlig pentru aluat, combinați 1/3 cană de apă caldă (105 F până la 115 F) și zahăr. Se amestecă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Adăugați făină și amestecați la viteză mică până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până la triplarea volumului, aproximativ 3 ore. (Se poate face cu 5 zile înainte. Se amestecă starterul, se acoperă și se răcește. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
1
Într-un castron mic, amestecați împreună 1/4 cană de apă caldă (105 F până la 115 F) și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 5 minute. Atașați vasul care conține biga la mixerul în picioare prevăzut cu cârlig de aluat, turnați amestecul de drojdie și amestecați la viteză mică până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați gălbenușurile de ou, zahărul și făina și amestecați la viteză medie până când sunt strălucitoare și netede, aproximativ 5 minute. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până la triplarea volumului, aproximativ 3 ore.
1
Atașați bolul care conține aluat la mixerul în picioare prevăzut cu cârlig de aluat și adăugați făină, gălbenușuri de ou, lapte, miere, 1/4 cană zahăr și 10 linguri unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se amestecă la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 3 minute, apoi se adaugă sare, vanilie și zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Sare
3
Se amestecă la viteză medie până se omogenizează bine, încă aproximativ 5 minute.
4
Cu mixerul în funcțiune, adăugați restul de 10 linguri de unt, câte 1 lingură. (Aluatul va deveni neted și strălucitor și se va îndepărta de părțile laterale ale bolului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați fructe confiate și stafide și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Formați aluatul în bilă și transferați-l într-un castron mare. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până la dublarea volumului, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Confiate
Stafide
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de forme de panettone din hârtie de 2 (8 inci) sau 8 (3 1/2 inci). Punch jos aluat, apoi se dovedesc pe suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în 2 bucăți și formați fiecare în bilă. (Dacă folosiți forme mici, împărțiți aluatul în 8 bile mici.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panettone Italian, Aproximativ 1,2 Lire Sterline
Unt
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Așezați 1 bilă în fiecare matriță. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, până când aluatul a crescut pe lângă margine și izvorăște înapoi când este înțepat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
8
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 45 până la 50 de minute. Pentru a se răci, lipiți 2 frigarui prin baza fiecărei forme și suspendați pâinea cu susul în jos, sprijinind frigarui pe 2 recipiente mai înalte decât pâinea. (Acest lucru ajută la prevenirea dezumflării pâinii în timpul răcirii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
9
Când pâinile sunt reci, înfășurați bine în folie de plastic, apoi în pergament sau hârtie absorbantă. A se păstra la temperatura camerei.