Panelle cu migdale piperate cu lămâie

Panelle cu migdale piperate cu lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Panelle cu migdale piperate cu lămâie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 156 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Salată De Paste California Cu Lămâie, Varză de Bruxelles infuzată cu lămâie cu unt și slănină crocantă, și Panelle (Clătite Cu Făină De Năut ).

Instrucțiuni

1
Într - o cratiță de 4 până la 6 litri, dizolvați făina de mazăre și sarea în 3 căni de apă rece. Gatiti la foc mediu, amestecand constant pana cand consistenta seamana cu crema de grau, aproximativ 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul tocat și se întinde amestecul pe o foaie de biscuiți, îngrășând până la aproximativ 1/2 inch grosime și se lasă să se răcească. Folosind un pahar cu apă, tăiați în runde de 2-1/2 inci și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Cremă De GrâuCremă De Grâu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți migdalele, piperul negru, sarea de mare și coaja de lămâie la foc mediu și gătiți 3 până la 4 minute, amestecând constant, până când sunt ușor prăjite și infuzate cu parfum de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
(23)(23)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Încălziți câțiva centimetri de ulei de gătit într-o tigaie înaltă la 375 de grade F. prăjiți discurile de mazăre 4 până la 5 Odată până se rumenesc, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu amestec de migdale și se servește doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista