Paneer Unt Masala

Paneer Unt Masala
Reteta Paneer Unt Masala ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.3 pe portie. Această garnitură are 549 calorii, 11g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, pastă de ghimbir, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 16 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați paneer butter masala – cum se face Paneer butter masala cu sos, Paneer Unt Masala / Paneer ușor S / fără ceapă fără usturoi, și Paneer Makhani (Paneer Unt Masala) (Stil Restaurant) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; prăjiți paneer în 2 loturi până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați paneer prăjit pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, păstrând uleiul vegetal în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
PaneerPaneer
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pastă de ghimbir și pastă de usturoi. Continuați să gătiți până când este parfumat, încă aproximativ 1 minut. Se amestecă caju, ardei iute roșu măcinat, chimen, coriandru și garam masala în amestec de ceapă. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
CoriandruCoriandru
CajuCaju
ChimenChimen
CeapăCeapă
5
Se amestecă sosul de roșii, jumătate și jumătate, laptele, zahărul și sarea în amestecul de condimente; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
6
Adăugați Paneer prăjit și fierbeți până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista