Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul și Tofu Paneer. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 210 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, serrano chile, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Paneer cu spanac și Tofu, Palak Paneer (spanac Indian și Paneer), și Palak Paneer (Spanac Paneer).
Instrucțiuni
1
Tăiați tofu în bucăți de dimensiunea unui cub de zahăr sau puțin mai mic. Aduceți 6 căni de apă la fierbere, adăugați 1 linguriță de sare și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Zahăr
Apă
Sare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Adăugați tofu, opriți focul și lăsați 4 sau 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Se toarnă într-o strecurătoare pentru a se scurge. (Dacă ați folosit tofu moale, îndepărtați-l cu o lingură cu fante.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Aburiti spanacul pana se ofileste, apoi scoateti-l pe o tocatoare si tocati. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Puneți ardeii iute, ghimbirul, usturoiul și ceapa într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Încălziți ghee-ul sau untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați amestecul de ceapă și gătiți la foc mediu, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 linguriță de sare, chimenul, nucșoara, cayenne și 1 cană de apă.Fierbeți timp de 5 minute, apoi readuceți amestecul în robotul de bucătărie, adăugați spanacul și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Spanac
Nucșoară
Chimen
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Întoarceți amestecul în tigaie, adăugați jumătate și jumătate și tofu și fierbeți timp de aproximativ 5 minute. Opriți focul și amestecați iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se servește peste orez basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
10
Gust
11
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
12
Din acest lucru nu poate fi Tofu! de Deborah Madison. Drepturi de autor (c) 2000 de Deborah Madison. Publicat de Broadway Books.Deborah Madison ' s Vegetarian Cooking for Everyone and the Savory Way, fiecare a câștigat premiul IACP Julia Child Cookbook of the Year. Gătitul Vegetarian pentru toată lumea a primit, de asemenea, un premiu James Beard, la fel ca local Flavors, cea mai recentă carte a ei. Ea este, de asemenea, autorul nominalizatului la premiul James Beard This Can ' t Be Tofu! și cartea de bucate Greens, care este acum un clasic. Locuiește în Galisteo, New Mexico.