Pandișpan glazurat cu cireșe

Pandișpan glazurat cu cireșe
Tortul cu pandișpan cu glazură cu cireșe ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. O porție conține 244 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 19. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, umplutură de plăcintă cu cireșe, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt pandișpan cu glazură cu portocale, pandișpan glazut cu portocale și pandișpan cu cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă cu jeleu de 10x15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
2
Într-un castron mare, cremă împreună margarina și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați extractul de migdale. Incorporati faina pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
1 1/2 Linguriță Chimen1 1/2 Linguriță Chimen
1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate
Cârnați De Salvie în VracCârnați De Salvie în Vrac
Scoici Crude Pe Jumătate De CoajăScoici Crude Pe Jumătate De Coajă
1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată1 Litru (32 Uncii) Lapte Integral, 1/4 Cană Rezervată
Echipamente pe care le vei folosi
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
3
Răspândiți aluatul în tava pregătită. Cu vârful unui cuțit, marcați pătrate în aluat. Puneți porții egale de umplutură de plăcintă în centrul fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, sau până când devine maro auriu, iar o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se lasă să se răcească, apoi se pudrează cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite Lapte2 Lingurite Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin3/4 Cană (la Pachet) Parmezan Ras Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prăjitura cu pandișpan funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții19
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista