Pandan Egg Puffs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Pandan Egg Puffs. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 408 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte evaporat, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pandan Agar Agar (Pandan Jelly), Pandan Smoothie, și Buko Pandan Băutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, praful de copt, pudra de cremă, amidonul de tapioca.
Într-un castron separat, amestecați ouăle și zahărul până se amestecă bine.
Se adaugă laptele evaporat, extractul de vanilie și apa și se amestecă.
Adăugați făina în amestecul umed.
Adăugați uleiul vegetal și pasta de pandan și mix.It e în regulă dacă rămân câteva bucăți mici ca în aluatul de clătite, dar încearcă să scapi de majoritatea bucăților mari.
Dacă utilizați tigaia Nordicware, încălziți conform instrucțiunilor preîncălzind ambele părți în același timp peste aragaz, cu tigaia așezată pe wirerack și, de asemenea, acoperind tigaia cu ulei. Odată preîncălzit, întoarceți aragazul la foc mediu, turnați 3/4 cană în mijlocul tigaiei, sigilați bine și răsturnați imediat pentru a începe gătitul. Gatiti 2 minute. Întoarceți-vă în cealaltă parte și gătiți 2 minute. Întoarceți-vă din nou. În acest moment, puteți deschide și arunca o privire în interior, iar blatul de vafe de ou ar trebui să fie maro auriu. Gatiti inca 1 minut pe aceasta parte, pentru a va asigura ca si partea inferioara devine aurie. Apoi răsturnați încă o dată și ridicați capacul încet. (Dacă vafa dvs. nu a fost aurie la 2 minute pe fiecare parte, atunci va trebui să adăugați timp suplimentar de gătit înainte de a o deschide.)
La început, vafa de ou se poate lipi de vârf, dar ar trebui să cadă după câteva momente sau cu o înțepătură blândă a unei furculițe. Continuați încet să ridicați tigaia, iar vafa de ou va cădea rând cu rând. Prima vafă de ou pe care o faceți probabil nu va fi perfect aurie și se poate rupe. Aceasta este vafele dvs. de ou aruncate la fel ca prima dvs. clătită. Restul ar trebui să gătească corect și să se desprindă ușor. Întoarceți din nou vafa de ou terminată, deoarece partea de jos ar trebui să fie partea de sus. Repetați cu aluatul rămas.