Pancettan și sandwich-uri de carne de curcan necesită în jur 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 759 calorii. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Turcia-Pancetta Roulade Sandwich-Uri, Pancetta-Rucola-Sandwich-Uri De Curcan, și Carne De Porc, Porcini, Pâine De Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mare, amestecați împreună firimiturile de pâine, pătrunjelul, ouăle, laptele, brânza, roșiile uscate la soare, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați curcanul și amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu suprasolicitați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, întindeți pancetta, suprapunând feliile, într-o formă dreptunghiulară mare. În mijlocul dreptunghiului, așezați amestecul de curcan, modelând într-o pâine. Folosind hârtia pergament, înfășurați pancetta în sus și în jurul pâinii de curcan pentru a acoperi complet. Strângeți pâinea acoperită cu pergament cu mâinile pentru a fixa pancetta și a solidifica forma pâinii. În timp ce este încă acoperit în pergament, coaceți pâinea până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Într-un blender, combinați rucola și maioneza și procesați până la neted. A se păstra la frigider până este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Pentru a face sandvișurile, feliați rulourile și întindeți-le cu maioneza de rucola. Feliați carnea de curcan și așezați-o pe rulouri pentru a face sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Piept De Pui La Rotisor
Ardei Arbol
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt