Pancettan și sandwich-uri de carne de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turcia-Pancetta Roulade Sandwich-Uri, Pancetta-Rucola-Sandwich-Uri De Curcan, și Carne De Porc, Porcini, Pâine De Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, amestecați împreună firimiturile de pâine, pătrunjelul, ouăle, laptele, brânza, roșiile uscate la soare, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Pesmet
Pătrunjel
Brânză
Piper
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați curcanul și amestecați ușor pentru a combina, având grijă să nu suprasolicitați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
5
Pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament, întindeți pancetta, suprapunând feliile, într-o formă dreptunghiulară mare. În mijlocul dreptunghiului, așezați amestecul de curcan, modelând într-o pâine. Folosind hârtia pergament, înfășurați pancetta în sus și în jurul pâinii de curcan pentru a acoperi complet. Strângeți pâinea acoperită cu pergament cu mâinile pentru a fixa pancetta și a solidifica forma pâinii. În timp ce este încă acoperit în pergament, coaceți pâinea până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Toată Turcia
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Într-un blender, combinați rucola și maioneza și procesați până la neted. A se păstra la frigider până este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru a face sandvișurile, feliați rulourile și întindeți-le cu maioneza de rucola. Feliați carnea de curcan și așezați-o pe rulouri pentru a face sandvișuri.