Pancetta înfășurat Bayou La Batre creveți cu Rikards Mill crupe de porumb galben și roșii la grătar obiecte de familie

Pancetta înfășurat Bayou La Batre creveți cu Rikards Mill crupe de porumb galben și roșii la grătar obiecte de familie
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Pancetta înfășurat Bayou La Batre creveți cu Rikards Mill crupe de porumb galben și roșii obiecte de familie la gratar o încercare. Această rețetă servește 6 și costă 4,06 USD pe porție. O porție conține 815 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de micro pătrunjel, toate cojile de creveți de la creveți decojiți, grâu măcinat cu piatră de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri de fasole cu porumb la grătar, Pesto + roșii de moștenire, Crupe de Cheddar afumate cu roșii de moștenire fripte, și Creveți la grătar și grâu de porumb la grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti creveții, coaja și devein, lăsând capul pornit și rezervând cochilii pentru reducerea creveților. Feliați pancetta sau puneți-l pe băcanul dvs. să-l felieze pentru dvs. la aceeași grosime ca slănina. Înfășurați partea de carne a fiecărui creveți cu pancetta. Pentru a găti creveții, condimentați creveții cu piper de lămâie și sotati la foc mediu până când pancetta este maro aurie și crocantă. Degajează tigaia cu Worcestershire și reduce pentru a acoperi creveții. Rezervă pentru placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Bacon SlabBacon Slab
ReducereReducere
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Pentru a găti grăsimile: aduceți laptele, apa și jalapenos la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
2
Adăugați grăsimile și untul; se fierbe până se înmoaie adăugând apă suplimentară, dacă este necesar, amestecând ocazional. Când grăsimile sunt fragede, terminați cu brânză mascarpone și condimentați cu sare și piper. Rezervați cald pentru placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Într-o cratiță mică, transpirați șalotul, știuleții de porumb și cojile de creveți în unt întreg până la portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați pasta de roșii și caramelizați. Degajează cu vin alb și reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3
Adăugați stocul de creveți și fierbeți timp de 1/2 oră. Se strecoară, se reduce cu 1/2 și se termină cu buerre întregi manie - buerre manie se face prin combinarea întregului unt cu făina. Rezervă pentru placare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1
Prăjiți okra în 350 de grade F ulei până la auriu. Roșii la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
BameBame
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați roșiile și okra în mijlocul farfuriei, lingurați grătarele deasupra okra și roșiile, aranjați creveții în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
BameBame
3
Presărați fenicul ras, frunzele și pătrunjelul deasupra vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista