Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie

Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie
Pancetta - curcan salvie cu sos Pancetta-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de curcan scurt, crenguțe de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Mămăligă cu Pancettan și salvie, și Varză De Bruxelles Cu Pancettan Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Cu mașina în funcțiune, aruncați usturoiul în tubul de alimentare al procesorului și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Adăugați pancetta. Pulse pentru a tăia fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați toate ingredientele rămase. Amestecarea pulsului cu pastă grosieră.
4
Transferați în castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați cavitatea principală de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se întinde cu 2 linguri de unt de pancetta-salvie. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și carnea de sân, coapse și tobe superioare pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Întindeți untul rămas peste coapse, tobe și carne de sân sub piele. Umpleți cavitatea principală cu crenguțe de ierburi. Legați picioarele lejer pentru a ține forma. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați curcanul peste tot cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de la 170 de la 170 de la 3 ore. Înclinați Turcia, astfel încât sucurile să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați curcanul pe platou. Cort cu folie; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade). Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Scoateți grăsimea. Rezervați 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Încălziți 2 linguri de grăsime rezervată într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă pancetta; saut până la începutul crocantului, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Adăugați eșalotă; saut 1 minut. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați făină; bateți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți în 3 căni de stoc, vin și sucuri de tigaie degresate. Aduceți la fierbere, amestecând. Gatiti la consistenta dorita, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Bateți rozmarinul și salvia; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista