Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie
Pancetta - curcan salvie cu sos Pancetta-salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de curcan scurt, crenguțe de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 205 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Mămăligă cu Pancettan și salvie, și Varză De Bruxelles Cu Pancettan Și Salvie.
Instrucțiuni
1
Cu mașina în funcțiune, aruncați usturoiul în tubul de alimentare al procesorului și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Adăugați pancetta. Pulse pentru a tăia fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Adăugați toate ingredientele rămase. Amestecarea pulsului cu pastă grosieră.
4
Transferați în castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Presărați cavitatea principală de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Se întinde cu 2 linguri de unt de pancetta-salvie. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și carnea de sân, coapse și tobe superioare pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Crenguță Rozmarin
4
Întindeți untul rămas peste coapse, tobe și carne de sân sub piele. Umpleți cavitatea principală cu crenguțe de ierburi. Legați picioarele lejer pentru a ține forma. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați curcanul peste tot cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de la 170 de la 170 de la 3 ore. Înclinați Turcia, astfel încât sucurile să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați curcanul pe platou. Cort cu folie; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade). Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
1
Răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Scoateți grăsimea. Rezervați 2 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Încălziți 2 linguri de grăsime rezervată într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă pancetta; saut până la începutul crocantului, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Adăugați eșalotă; saut 1 minut. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați făină; bateți până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți în 3 căni de stoc, vin și sucuri de tigaie degresate. Aduceți la fierbere, amestecând. Gatiti la consistenta dorita, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți rozmarinul și salvia; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate