Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana

Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana
Pan-Seared dungi bas All ' amatricianan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți plus 1/8 linguriță de sare, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Puttanesca bas cu dungi cu cartofi prăjiți, Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, și Bas Cu Dungi Întregi.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
3
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în sus; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți peștele; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei și pancetta; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați ceapa, piperul și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana cand pancetta se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
8
Adăugați roșiile și oțetul; gatiti 3 minute sau pana cand rosiile se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OțetOțet
9
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
Serviți sosul cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista