Pan-Seared dungi Bass All ' amatriciana
Pan-Seared dungi bas All ' amatricianan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 281 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți plus 1/8 linguriță de sare, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Puttanesca bas cu dungi cu cartofi prăjiți, Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue, și Bas Cu Dungi Întregi.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în sus; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Întoarceți peștele; gatiti 4 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei și pancetta; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Adăugați ceapa, piperul și usturoiul; gatiti 5 minute sau pana cand pancetta se rumeneste, amestecand ocazional.
Adăugați roșiile și oțetul; gatiti 3 minute sau pana cand rosiile se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare, amestecând bine.